Webdesign voor u op maat.

JKJ Internet Design verzorgt uw gehele website van het begin tot het eind alles in goed overleg met u. Want wij zijn immers pas tevreden als u dat bent. Zowel voor een groot als klein budget bieden wij een verscheidenheid aan mogelijkheden.

Het ontwerp.
Dit is de creatieve fase, hier wordt het ontwerp gemaakt, uw logo's en kleuren behoren uiteraard tot de standaard mogelijkheden. Een globale indeling van de website wordt opgezet. U kunt dit vergelijken met een plattegrond van uw huis. Op verzoek komen wij hiervoor bij u langs.

Het programmeren.
Eenmaal alles op een rij gezet volgt de procedure van programmeren, hier wordt gebruik gemaakt van HTML en Flash. Tijdens deze fase houden wij u op de hoogte van alles stappen, zodat u tijdig aan de bel kunt trekken wanneer iets toch niet geheel naar uw zin is.

Het installeren en hosten van uw website.
Uw website is geheel naar uw zin, dus gaan wij over tot het plaatsen van uw site op het WWW. Net als uw huis in een straat staat, moet uw site ook een plek en een adres krijgen, anders zou er immers niemand op visite kunnen komen.

Wat zijn de mogelijkheden ?
Het totaal-pakket wat wij u kunnen bieden bestaat uit:
- Het ontwerp
- Het programmeren
- Installatie & Hosting
- 100 MB schijfruimte
- 24 uur per dag toegang
- Eigen domein-naam keuze *
- Eigen e-mail adres keuze *

(* Domein-naam en e-mail naam betreffen hier geen .nl/.com/.org of .net extensies. Deze kan tegen meerprijs voor u gerealiseerd worden.)

Onze prijs is puur gebaseerd op het aantal gewerkte uren en is mede afhankelijk van het door u gewenste eindresultaat. Ook voor een klein budget bieden wij talloze mogelijkheden.

Vragen staat bij ons vrij ! Dat geldt ook als het gaat over advies op maat. Neem vrijblijvend kontakt met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij zijn u graag van dienst.